top of page
420185684_387934690856193_668243700739462826_n.jpg

11 de maig

Torna FANGO Kids, un espai idoni per gaudir amb els petits de la casa,  a la Plaça Monumental. En aquesta edició tindrem el concert de Dàmaris Gelabert dins de "La gira dels 25", acompanyada pels seus fills, membres de la increible The Grow Up Singing Band.

Tot seguit serà en torn de la selecció musical a base de vinils de Red Bananna! A la seva col·lecció trobarem ritmes d'Amèrica Llatina, la costa del Carib, Orient Mitjà i Àfrica.

Les actuacions aniran acompanyades, com sempre, d'una interessant oferta d'activitats pels més petits (de 0 a 10 anys) amb diverses zones per a que els infants desenvolupin les seves capacitats sensitives i psicomotrius i es diverteixin aprenent i creant, de 12h a 17h.

Des d'un espai sensorial en el qual els bebès experimenten amb textures, colors i sensacions, fins a una sèrie de tallers on els infants deixaran volar la seva creativitat i imaginació, fent ús de diversos materials d'expressió per a crear els seus propis projectes.

Les activitats infantils de FANGO Kids sempre han estat un espai ideal per a gaudir de les primeres hores de l'esdeveniment al costat de tota la família.

Nens i nenes menors de 3 anys: entrada gratuïta.

HORARIS

· Concert de Dàmaris Gelabert: 12:00.
· Activitats infantils: de 12h a 17h.

· Tallers Infantila: 12h a 16:30.

· Maquillatge infantil (5€): 11h a 16h.

PREGUNTES FREQÜENTS

· Entrada gratuïta a partir dels 3 anys.
· Les entrades de Fango Kids només són vàlides per accedir al recinte abans de les 15h permetent gaudir de l'esdeveniment fins a la finalització.
· Si s'abandona el recinte al matí, només es podrà accedir abans de les 15h o abonant la diferència del preu a taquilla.
· Si s'abandona el recinte a partir de les 15h, caldrà tornar a pagar l'entrada per tornar a accedir.
· No s'admeten canvis ni devolucions.
· Les entrades es compren assumint el risc d'inclemències climàtiques.
· No es permet l'entrada de menjar o beguda, només
· Es permet l'entrada de mascotes a partir de les 17h que hauran d'anar lligades.
· Els menors de 18 anys que hagin accedit a l'esdeveniment de Fango Kids, podran quedar-se a Fango Club sempre que estiguin acompanyats del pare, mare o tutor/a legal signant un document d'exoneració de responsabilitats que se'ls facilitarà durant l'esdeveniment per part de organització.
· L'esdeveniment de Fango Club és per a majors de 18 anys.

bottom of page